Het is mogelijk voor een themadag, bedrijfsuitje of vriendinnenuitje een (stoel)yogales te organiseren. De yogales wordt als maatwerk afgestemd op het thema van de bijeenkomst.
De lessen kunnen op locatie worden verzorgd of in het Pakhuys op de Berkelkade in Zutphen
Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat?

Bedrijfsyoga

Leefwijz Yoga verzorgt stoelyogalessen in bedrijven voor medewerkers op structurele basis of ad hoc. Yoga helpt bij het in balans brengen, onderhouden en optimaliseren van de verhouding tussen belasting en belastbaarheid.

De verbeterde concentratie heeft een positieve werking op het werk. De stress neemt af, de lichaamshouding verbetert en de gezondheid en vitaliteit van de medewerkers neemt toe.

Deze lessen waarbij men op de stoel kan blijven zitten kunnen op uw locatie worden verzorgd of in het Pakhuys op de Berkelkade in Zutphen.

Trauma Sensitive Yoga (TSY)

Soms is het door psychische klachten moeilijk om yoga te doen in groepsverband. Trauma Informed Yoga is een heilzame zachte en laagdrempelige vorm die individueel wordt aangeboden.

Bij Trauma Informed Yoga wordt de deelnemer uitgenodigd om door waar te nemen en te voelen wat er in het lichaam gebeurt spanning los te laten en stress en angst te reguleren.
Door de adem te verbinden met de beweging leert de deelnemer te voelen en luisteren naar signalen van het lichaam en daarnaar te handelen.
De oefeningen zijn veilig en zacht en door de deelnemer zelf de regie te laten houden en telkens weer eigen keuzes te laten maken met betrekking tot het lichaam kan het herstelvermogen worden vergroot. Hiermee wordt de deelnemer ondersteunt om een gevoel van veiligheid in het lichaam terug te krijgen en van daaruit de verbinding met de omgeving aan te gaan

Trauma Sensitive Yoga werd ontwikkeld door David Emerson, yogaleraar aan het Trauma-Institute at Justice Resource Institute (JRI) te Massachusetts onder leiding van trauma-specialist Dr. Bessel Van Der Kolk

Trauma Informed Yoga wordt individueel aangeboden in een ruimte in de binnenstad van Zutphen. Neem gerust vrijblijvend contact met me op als je meer wilt weten of kennis wil maken.

Yoga voor vriendinnen

Leefwijz verzorgt  yogaworkshops voor vriendinnen. De activiteit bestaat uit uitleg over een specifiek aan yoga gerelateerd thema ( detox, overgang, chakra’s , ayurveda,  seizoenen etc.) met daarna een op het thema afgestemde yogales. Duur ca 1,5 uur incl thee na afloop.
Neem voor info en reserveren contact op.