Het is mogelijk voor een themadag, bedrijfsuitje of vriendinnenuitje een yogales te organiseren. De yogales wordt als maatwerk afgestemd op het thema van de bijeenkomst.
De lessen kunnen op locatie worden verzorgd of in het Pakhuys op de Berkelkade in Zutphen
Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat?

Bedrijfsyoga

Leefwijz Yoga verzorgt yogalessen in bedrijven voor medewerkers op structurele basis of ad hoc. Yoga helpt bij het in balans brengen, onderhouden en optimaliseren van de verhouding tussen belasting en belastbaarheid.

De verbeterde concentratie heeft een positieve werking op het werk. De stress neemt af, de lichaamshouding verbetert en de gezondheid en vitaliteit van de medewerkers neemt toe.

De lessen kunnen op uw locatie worden verzorgd of in het Pakhuys op de Berkelkade in Zutphen.

Yoga voor Sporters

Corestability. Power Vinyasa yoga is een vorm van yoga waarbij het lichaamscentrum, je “core” versterkt wordt. De specifieke oefeningen, uitgevoerd in een flow helpen je om vanuit je kern, je basis te bewegen. Alle belangrijke spiergroepen worden gestrekt en versterkt, met speciale aandacht voor de opbouw van kracht en uithoudingsvermogen in de spieren van het lichaamscentrum: de buik- bekken en ruggengraatspieren. Dit helpt je om vanuit je kern, je basis te bewegen. Je traint niet alleen de spieren, je traint ook je geest door te werken vanuit de kracht van de intentie en met concentratie en ontspanningsoefeningen. Hierdoor kom je in balans en krijg je meer zelfvertrouwen wat je algehele welbevinden maar zeker ook je sport prestatie op een hoger niveau brengt.

Yoga voor vriendinnen

Leefwijz verzorgt  yogaworkshops voor vriendinnen. De activiteit bestaat uit uitleg over een specifiek aan yoga gerelateerd thema ( detox, overgang, chakra’s , ayurveda,  seizoenen etc.) met daarna een op het thema afgestemde yogales. Duur ca 1,5 uur incl thee na afloop.
Neem voor info en reserveren contact op.